Politica Confidentialitate

 LOTS este operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 48858/2018. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,  LOTS are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. sau un membru al familiei dvs. ori o alta persoana.

LOTS  se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia, inclusiv livrarea de produse sau materiale promotionale. Magazinul nostru online va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.shopmix.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite, LOTS poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale, sau campanii de publicitate si promovare. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor la finalizarea mandatului pentru care acestea au fost stocate. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere prin e-mail la office@lots.ro .

LOTS nu promoveaza SPAM-ul.

Viziteaza site-ul Lots.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.